Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izle! YouTube Tek Parça!

Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izle! YouTube Tek Parça!
Yayınlama: 18.09.2021

Gönül Dağı 32 Bölüm Full HD izle

Gönül Dağı 18 Eylül 2021 Cumartesi günü TRT ekranlarında izleyicileri
ile buluştu!

Gönül Dağı

Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izle

Gönül Dağı 31. bölüm neler olmuştu?

Zahide ve Sefer’in düğün vakti gelmiştir. Bütün kasaba düğüne hazırlanırken en büyük iş amcaoğullarına düşer. Düğün öncesi ve sonrasında oluşan tüm aksilikleri çözmeye çalışan amcaoğullarının işi hiç kolay olmayacaktır. Öte yandan herkes Fikret’in bir sorun çıkarmasından endişelenmektedir. Düğün gecesi geldiğinde Fikret düğünü zora sokacak bir hamlede bulunacak mıdır?

Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izle

Asuman’ın sınav sonucu açıklanmıştır. Oldukça yüksek puan alan Asuman büyük şehirlere gitmeyi mi yoksa kasabada kalmayı mı tercih edecektir?

Dilek’in Gedelli’deki işleri zora girmiştir ve İstanbul’a çağrılmaktadır. Bu atama haberiyle birlikte Taner ve Dilek ne yapacaktır?

Gönül Dağı 32. Bölüm Bizi Neler Bekliyor?

“Bozkırın çetin şartlarından nasibini alan amcaoğulları icatların gitmesiyle hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak zorunda kalmıştır. Ramazan ağıtçılık ve cenaze işlerinin başına geçerken Veysel kaportacılık günlerine dönmüştür. Taner ise un değirmeninde çalışırken bir yandan da icat işlerini devam ettirmeye çalışmaktadır. Öte yandan İstanbul’da olan Dilek, Taner’i de yanına almak için ona bir iş bulmuştur. Taner’in bu teklife cevabı ne olacaktır?

Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izle

Ramazan, kasabada kalmayı seçip memur olarak çalışmaya başlayan Asuman’la evlenmeyi kafasına koymuştur. Bunun için çılgın bir evlilik teklifi hazırlayacaktır. Ramazan amacına ulaşabilecek midir?

Kasaba halkı, kuraklığın etkisiyle zor günler geçirmektedir. Sular sürekli kesilmekte, bütün kasabalı su bulma konusunda zorluk yaşamaktadır. Bu sorunu çözmek için her yolu deneyen Münir Bey’in ve tüm kasabalının tek umudu amcaoğullarıdır. Taner ve amcaoğulları yeniden bir araya gelip bu sorunu çözebilecek midir?”

Gönül Dağı 32 Bölüm full HD izlee

Gönül Dağı 32. Bölüm Full HD Kesintisiz Tek Parça izlemek için Tıklayınız.

Gönül Dağı 32. Bölüm Reyting Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kaynak: TRT TRT.com